2016-02-12

Top 10 armonikėlių mokymuisi

Galite kritikuoti ar ginčytis, tačiau čia štai toks mano Top 10 diatoninių armonikėlių mokymuisi. Visi modeliai puikiai žinomi visame pasaulyje grojančių armonikėle tarpe. Visi išvardinti modeliai yra grojami profesionalų tarpe, o tai taip pat puikūs instrumentai mokymuisi groti. Vieni šių modelių pigesni, kiti brangesni, kažkurie geresni kiti truputėli mažiau, tačiau kiekvienas jų pradedančiajam - geras pasirinkimas.
Yra ir daugiau kitų modelių bei gamintojų, čia parinkau populiariausius. Yra daug pigesnių variantų skirtų mėgėjams, tačiau tai bus prastesnių grojimo savybių arba taip pat  yra brangesnių variantų, labiau ekskliuzyvinių - dideliems armonikėlių mylėtojams. Sarašas nuo geriausių (mokymuisi) iki mažiau geresnių.

1. Hohner Marine Band "Special20"
2. Hohner "Golden Melody" arba alternatyva - kitas gamintojas: Tombo "Lee Oscar"
3. Hohner Marine Band "Crossover" arba alternatyva - kitas gamintojas: Suzuki "Manji"
4. Hohner Marine Band Deluxe arba alternatyva - kitas gamintojas: Suzuki Promaster MR-350
5. Seydel Session Steel
6. Hohner Rocket
7. Seydel 1847 silver arba Seydel Classic
8. Hohner Marine Band 1896 Classic
9. Hohner Big River arba alternatyva - kitas gamintojas: Suzuki Harpmaster MR-250 arba Suzuki Bluesmaster MR-200
10. Hohner Blues Harp

Per ilgas sarašas ir negalite apsispresti? Rinkitės vieną iš pirmų trijų pozicijų - neapsiriksite! Tačiau Crossover arba Manji modeliai bus kiek didesnės kainos nei pirmi dveji. Jei nežinote ar armonikėlė bus tas daigtas kurio jums tikrai labai reikia ir ar patiks pabandžius, bei bijote išmesti pinigus "balon" - rinkitės vieną iš paskutinių dviejų punktų (Big River, Blues Harp).

Kadangi vienas didžiausių ir populiariausių gamintojų yra Hohner, tad daugiau apie tai skaitykite įraše: "Hohner armonikėlių apžvalga". Toje apžvalgoje rasite detalesnės informacijos apie pagrindinius Hohner armonikėlių modelius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą