2018-04-10

Youtube armonikėlių kanalų TOP25


Feedspot.com paskelbė Youtube Armonikėlių kanalų TOP25! Deja mano kanalo šiame sarše nėra. Suprantama juokauju dėl šio apgailestavimo, nes manasis - viso labo tik pradedančiojo dalybos su tokiais pačiais ir su gana siauros auditorijos orentacija. Minėtas šaltinis atrinko pačius populiariausius Youtube kanalus, kurių autoriai moko ir suteikia
savo auditorijai dažnus atnaujinimus ir aukštos kokybės vaizdo įrašus, dedikuotus, žinoma, lūpinei armonikėlei, pagal eile kriterijų: 

  • įkeltų video kiekį, prenumeratorių ir peržiūrų skaičių,
  • įrašų kokybę ir turinį,
  • paieškos reitingą.

Nemažą sąrašo dalį rasite ir tai kas senai jau atgulė į šio tinklaraščio "Nuorodų" skiltį. Įdomiausia tai, kad sąrašo pirmasias vietas dalijasi europiečių autoriai ir kogero net viso sąrašo pusė yra būtent europiečių, o ne amerikiečių, kaip kad aš iš pradžių buvau mėginęs spėti. Taip pat į sąrašą papuolė ne vien tik aukščiausios kategorijos autoriai, kaipo žinomi armonikėlės atlikėjai, muzikantai ar mokytojai, bet ir mažiau žinomi, tačiau kogero pakankamai populiarūs peržiūrų skaičiumi ir (ar) youtube įvertinimais.  Peržvelgę sąrašą ir rade jame nuorodas ne tik papildysite savo akiratį, bet ir rasite daugiau, galbūt tik jums, tinkančios informacijos apie armonikėlę, nei kažkada buvo ir yra įkelta šiame tinklaraštyje. Taipogi tenai ras nuorodų tie kas ieško ne bliuzinės, diatoninės armonikėlės mėgėjai, bet ir chromatikos ar tremolo gerbėjai. Smagios peržiūros! Nuoroda į originalą (anglų kalba):  The Best Harmonica Youtube Channels (https://blog.feedspot.com/harmonica_youtube_channels/).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą